O inima...

pentru O inima... mi-ati lasat un comentariu la icoana cu Maica Domnului - va multumesc, sincer, pentru gandurile bune si fie ca Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa facem toate lucrurile bine-placute Lui.
nu ma asteptam ca cineva sa citeasca blogul acesta, insa trebuie sa marturisesc ca l-am facut in speranta ca si altcineva se va bucura de ceea ce fac eu.
acum lucrez la o icoana cu Maica Domnului cu Pruncul - Dulcea sarutare. cand o voi termina (sper curand!) o voi posta in speranta ca va alina putin inimile celor care o vad...
o seara buna, o inima

Comentarii

  1. Stii, Ana....putini sunt cei care daruiesc suflet si liniste si multi sunt cei care ascund ceea ce simt ptr a fi in "ton" cu lumea din jur. Daca am ajuns sa scriem ceea ce simtim si sa daruim din sufletul nostru prin cateva randuri, atunci inseamna ca D-zeu este cu noi si El a dorit asta...nimic pe lumea asta nu e intamplator...toate isi urmeaza un drum scris acolo sus.
    Iti multumesc si iti doresc un sfarsit de saptamana plin de liniste si fericire, oriunde te-ai afla...

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil e mai bine sa iti creezi propria lume din care sa nu fii nevoit niciodata sa iesi. Din pacate suntem oameni si suntem sortiti nemijlocirii cu ceilalti, pentru ca altfel nu am mai avea hrana macar pentru partea spirituala pe care ne dorim sa o hranim cu tot ceea ce e curat. ma bucur pentru tine ca totusi ai descoperit o lume in care sa te refugiezi, cea a creatiei. icoanele sunt superbe, traieste in lumea lor si o sa fii un pic mai fericita decat noi toti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ieșit-a Semănătorul să semene sămânța Sa...

Maica Domnului Ostrobramskaya